.

onsdag 2 december 2015

Global Marsch mot geoengineering och chemtrails




http://www.etcgroup.org/content/world-geoengineering
På kartan ser man  i vilka länder sprejas det och i vilka sprejas det inte. Så det kan vara fördelaktigt att flytta till Arabiska Halvön kanske? Enligt den här kartan ....     Man kanske kan säga att de länder markerade med grönt färg bör vara vinnare i den osynliga kriget som går ut på att förstöra miljö genom geoengineering.  Anat grej är vad det hela kostar och vem som betalar för det hela?...

 Diskussion om att tekniskt manipulera naturen för att minska/öka effekten av klimatförändringarna, tar allt större plats i den internationella klimatdebatten.  World Economic Forum pekade i sin riskrapport i januari ut “geoengineering i fel händer” som en av de 50 största globala riskerna. I höst kommer FN:s klimatpanel IPCC med sin nya rapport, där de väntas ge utrymme för diskussion och utvärdering av klimatpåverkande tekniska lösningar. Artikeln finns på  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/klimatmanipulering-ar-snart-verklighet_7961936.svd ,  http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/miljo/article3640395.ece .
Om dagarna planeras det en Global Marsch mot Geoengineering och även mot Chemtrails. På många sidor, bloggar, facebook profiler m.m. dycker det upp sånt ljus grönt inbjudan till manifestationen den 25 augusti 2013 .
Här alltså tar man upp inte bara geoengineering utan även ytterligare fakta om teknologier och dokument som är sekretessbelagda av internationella militära samarbete, så som chemtrails.
Ja... hemlig och hemlig . I ett inlägg på http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/2013/08/19/marsch-mot-chemtrails/ påstår man att det inte är något hemlighet. Men i så fal är det åtminstone censurerat så att det är helt obefintlig i massmedier, trots att det har så stark påverkan på vår hela planet.

3 kommentarer:

  1. 25 augusti - marsch mot geoengineering
    http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/

    SvaraRadera
  2. Fakta Ingenjörsmetoder för klimatet
    Molnsådd. Flygplan sprutar ut salt eller silverjodid för att få moln att ge ifrån sig mer nederbörd, antingen för att öka nederbörd över ett område eller för att få molnen att släppa ifrån sig nederbörden innan det når ett område. Används i dag på flera håll i världen. Har tidigare testats för att försvaga orkaner.

    Aerosoler. I Storbritannien stoppades 2011 ett försök (The Spice-project) där aersoler, partiklar i gasform skulle sprutas ut i stratosfären. Försöket skulle undersöka möjligheten att senare i en större skala sprida aerosoler med en över två mil lång slang och en heliumballong. Aerosolerna skulle minska solstrålningen mot jorden.

    Koldioxid fångas upp i luften. Kanadensiska forskaren David Keith i Calgary har intresserat sig för olika metoder att motverka den globala uppvärmingen. En del handlar om att fånga upp koldioxid i luften genom stora moduler där luft sugs in och koldioxid avskiljs.
    http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/miljo/article3640395.ece

    SvaraRadera
  3. Nähe... det verkar inte stämma ... läs Rosalie Bertell ..."Planet Earth" och återkom ;-) Zuzi

    SvaraRadera